Wie ben ik

Diana Monteny, Professional Organizer

Ik ben Diana Monteny en structuur en orde zijn altijd vanzelfsprekend voor mij geweest. 
Als kind was ik al bezig met mijn kamer op te ruimen en te ordenen. Op de middelbare school was ik gestructureerd en gedisciplineerd in het doen van huiswerktaken. 
Deze eigenschappen heb ik jarenlang succesvol kunnen toepassen in mijn carrière als medisch secretaresse en administratief medewerker. 
Nu wil ik graag mijn talenten inzetten om andere mensen te helpen met het creëren van structuur en overzicht in de breedste zin. Van huis tot papieren of digitale administratie. Van de kledingkast tot de schuur. Van een schema voor het huishouden tot hulp bij verhuizing. 
Voor mensen bij wie orde en structuur geen vanzelfsprekende eigenschappen zijn en die last hebben van de rommel in hun huis en daarmee ook vaak in hun hoofd. 
Ik help je graag. 

Samen halen we de bezem door allerlei aspecten in je leven.


Youtube inhoud kan niet getoond worden met je huidige cookie-instellingen. Selecteer "Inhoud tonen" om de inhoud te zien en de Youtube cookie-instellingen te accepteren. Meer info kun je lezen in de https://policies.google.com/privacy?hl=nl [Privacyverklaring). Je kunt je altijd weer afmelden voor deze [cookie-instelling] /redirect-to-page/25a65ae9-273b-4dd0-899f-8594d12b7b53.

Inhoud tonen
logo PO Academy

Om mijn bedrijf als Professional Organizer op een professionele manier te runnen volg ik sinds mei 2020 het online PO Academy programma van collega Marianne Winter.