De Bezem door je Kledingkast

Ik help je met het opruimen van je kledingkast en het maken van een logische indeling in je kast zodat je sneller je outfit kunt kiezen.
Lees meer hieronder of neem vrijblijvend contact met mij op.

opgeruimde kledingkast

Menig vrouw (en wellicht ook man!) heeft teveel kleding en schoenen in de kledingkast en komt niet toe aan het regelmatig opruimen ervan.
Als het echt de spuigaten uit loopt en je kledingkast is een complete chaos, dan kan er ook onrust en stress ontstaan. 
Je hebt geen idee meer wat je allemaal in jouw kast hebt en wat je aan wilt trekken. Teveel keuze maakt kiezen juist lastiger!
Of je koopt dat ene zwarte jurkje omdat je geen idee meer hebt dat er al een paar zwarte jurkjes ergens op een stapel in de kast liggen. 
Of bewaar je misschien kleding welke niet (meer) past? 

Hier kunnen we samen wat aan doen. 
Ik help je met het maken van keuzes en we brengen samen weer orde in je kledingkast. 
We halen zogezegd de bezem door je kledingkast! 
Uiteraard geef ik je ook tips hoe de kast het hele jaar door netjes gehouden kan worden en hoe je sneller kunt bepalen wat je welke dag aantrekt.  

Wat levert het je op?


Ruimte in je kledingkast en hoofd
Rust in je hoofd
Overzicht van je wat van je hebt aan kleding
Structuur in je kledingkast, gesorteerd op soort en/of kleur

Wil je weten wat ik nog meer voor je kan doen? Bekijk mijn overige diensten
En misschien heb je ook nog wat aan mijn bezemtips

Review

Diana gaf mij in 3 uurtjes net dat zetje dat ik nodig had om van mijn overvolle kasten af te komen. Ze is een fantastische hulp. Ben er heel blij mee.
Ik kan het iedereen aanraden die al heel lang tegen de rommel in huis aanloopt. In de kasten, op zolder, de berging en dus ook in je hoofd geeft het een heel opgeruimd gevoel als Diana de opruimcoach is langs geweest.
Anneke

Review

Aangezien ik heel veel van kleding hou, al jaren dezelfde maat heb en het heel moeilijk vindt om kleding weg te doen, heeft Diana mij geholpen om hierin keuzes te maken. Door kleding te sorteren per categorie en kleur, is het makkelijker te zien wat ik allemaal heb en wat er evt weg zou kunnen. Uiteindelijk hebben we toch 3 kratten met kleding uitgezocht die naar een goed doel kunnen. Ik heb zeker veel gehad aan je hulp, dankjewel hiervoor!
Maribel