De Bezem door je Agenda & Administratie

Ik help je bij het beheren van je agenda, ik leer je "nee" zeggen en ik help je met het opruimen, ordenen en structureren van je administratie, zowel digitaal als fysiek.
Lees meer hieronder of neem vrijblijvend contact met mij op.

Agendabeheer

Je hebt een druk leven en het overkomt je regelmatig dat je òf te laat bent voor een afspraak òf deze zelfs compleet vergeet. 
Je hebt veel te veel dingen gepland en je hebt daarbij per ongeluk ook dubbele afspraken omdat er geen goed agendabeheer is. 
Of heb je moeite met "nee" zeggen waardoor je veel te veel hooi op je vork neemt en niet meer toekomt een beetje tijd voor jezelf? 
Vind je het lastig om prioriteiten in afspraken en taken aan te brengen? 
Heb je moeite om grip te krijgen op je eigen tijd?
We gaan samen aan de slag om een overzicht te krijgen in je taken en afspraken en zetten een voor jouw handig agendasysteem op waarin makkelijker te plannen is. 
Ik help je om ook leren "nee" te zeggen. 

opengeslagen agenda met een groen takje en een pen

Administratie

Je hebt op verschillende plekken stapels met (ongeopende) post en papieren liggen. Je kunt je papieren zelden terugvinden en hierdoor vergeet  je ook je betalingen op tijd te doen.  


We gaan samen aan de slag om al je administratie door te nemen. We zetten daarbij een overzichtelijk papieren of digitaal archief op. 
Ik leer je met simpele technieken om op een gestructureerde manier overzicht te bewaren en geen enkele rekening meer te vergeten. Ook leer ik je wat belangrijk is om te bewaren en hoe lang. 

opgeruimd en georganiseerd bureau

Wat levert het je op?


Ruimte in je agenda en hoofd
Rust in je hoofd
Overzicht van je afspraken/ taken en administratie
Structuur in agendabeheer en het doen van je administratie

Wil je weten wat ik nog meer voor je kan doen? Bekijk mijn overige diensten
En misschien heb je ook nog wat aan mijn bezemtips

Review

Komt hier jouw review?